Lancering van residentie Waterleau op 8, 12 en 13 september

U bent van harte welkom op de lancering van ons nieuwbouwproject in Stasegem. We ontmoeten u graag op afspraak, op 8, 12 en 13 september. Interesse? Lees snel verder!

Investeren in vastgoed blijft succesvol. Dat merken we aan de goede verkoopcijfers ondanks de coronaperikelen en de vakantieperiode. Met mondmaskers op het aangezicht, plexischermen in de modelappartementen en ontsmettende gel in onze handtas ontvangen we veilig onze klanten.

Vervolgens willen we u vragen om alleen (of met maximaal 2 personen) op de afspraak aanwezig te zijn. Op die manier kunnen we ons werk veilig verderzetten. Breng indien mogelijk uw eigen mondmasker mee en volg tijdens de afspraak altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Schrijf in voor de infoavond

Alles wat u moet weten over dit project verneemt u tijdens deze infoavond.

Architectenbureau Wielfaert geeft toelichting over het woonconcept. Een notaris legt uit hoe u vastgoed koopt op een fiscaalvriendelijke manier. Brody geeft tenslotte toelichting bij de prijzen, de plannen en de oplevering. We nemen alle voorzorgen om de avond veilig te laten verlopen.

Wanneer: dinsdag 8 september om 20 uur
Locatie: Hangar Meeting Center, Spoorwegstraat 23C, 8530 Harelbeke
Inschrijven verplicht: Bel 03 663 88 07 of surf naar www.brody.be/infoavond

Of kom naar het opendeurweekend

Wordt u liever in alle rust en persoonlijk geïnformeerd? Dat kan op afspraak tijdens het opendeurweekend op de bouwsite. Ook hier nemen we alle voorzorgsmaatregelen.

Wanneer: zaterdag 12 en zondag 13 september van 11 tot 15 uur
Locatie: Op de bouwgrond aan de Vissersstraat 81-82, 8530 Harelbeke
Inschrijven verplicht: Bel 0495 43 60 82 of surf naar www.brody.be/opendeur-waterleau