Investeringsevent over investeren in vastgoed lokt bijna 200 bezoekers.

Investeringsevent over succesvol investeren in vastgoed in het Waasland kent groot succes!

Bijna 200 aanwezigen tekenden op donderdag 26 april present te Sint-Niklaas tijdens het 2de investeringsevent van Brody. Een avond met als thema:”Alles wat u wil weten over succesvol investeren in vastgoed.” Zoals tijdens elk investeringsevent van Brody, deelden 3 onafhankelijke topsprekers hun waardevolle expertise over investeren met het publiek. Deze economische en juridische experts zorgden voor heldere uiteenzettingen.

Paul D’hoore vindt vastgoed een stabiel investeringsproduct

Paul D’Hoore, financieel journalist van VTM Nieuws en auteur van “De 10 beurswetten”, “De 100 kapitale vragen” beet de spits af. Hij toonde aan de hand van de varkenscyclus aan dat financiële producten als aandelen, obligaties, cash en grondstoffen gevoelig zijn voor schommelingen. Vastgoed daarentegen is niet fluctuatie gevoelig en een stabiele investering op lange termijn.

Philippe Janssens nuanceert berichten over vastgoedzeepbel

Philippe Janssens Executive Professor Real Estate aan de AMS en de KUL en oprichter van het onderzoeksbureau Stadim trad deze stelling bij. Aan de hand van cijfermateriaal over de rentevoeten, de inflatie, de koopkracht, de ontleningstermijn van leningen en de fiscale maatregelen weerlegde hij de geruchten van een nakende vastgoedzeepbel.

Meester Van den Branden geeft toelichting over successieplanning

Guy Van den Brande lichtte enkele interessante items toe voor vastgoedbeleggers: het nieuw erfrecht dat vanaf 01/09/2018 in voege treed, successieplanning via een gesplitste aankoop naakte eigendom/vruchtgebruik en tenslotte de aankoop van onroerend goed via een vennootschap.

Het investeringsevent werd afgesloten met een korte presentatie van de nieuwbouwprojecten van Brody in Lokeren en Kallo. Aansluitend werd een gezellige receptie aangeboden met drank en lekkere hapjes.

Wenst u aanwezig te zijn op onze volgende investeringsavond? Mail ons uw contactgegevens en we verwittigen u als een nieuw investeringsevent zich aanbiedt.