Infosessie: Zorgeloos wonen als actieve 65-plusser

Van harte welkom in Maldegem op 23 november

Beleef een gezellige infomiddag te Maldegem en ontdek hoe u zorgeloos kunt wonen als actieve 65-plusser. Doe mee aan onze workshop. Ontvang nuttige tips over kwalitatief wonen.

Gezellig 65+ programma

  • Workshop handige hulpmiddelen voor actieve 65-plussers
  • Infosessie comfortabel wonen
  • Tournée générale met gebak
  • Quiz met mooie hoofdprijs

Waar en wanneer?

Gratis inschrijven

  • Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.
  • Inschrijven is verplicht via 0479 60 09 16 of via mail naar senioren@brody.be. Graag tot dan!

De gezellige ontmoetingsruimte van residentie Alex is gelegen in het centrum van Maldegem en is bereikbaar via de Bloemestraat, de Noordstraat of het Zilvererf.

Alles vlakbij

In de nabije omgeving vind je heel wat plekjes om gezellig te keuvelen, lekker te eten en zorgeloos te shoppen. Je hebt ook supermarkten, het postkantoor, de sporthal, het ziekenhuis, het openbaar zwembad en zelfs een in-en outdoor golfterrein vlakbij.

Knokke, Gent en Brugge

Niet alleen het centrum van Maldegem, ook het station is vlakbij. Op 15 minuten wandelen neem je de trein. Met de bus is het nog gemakkelijker. Kom je van Brugge, Knokke of Gent? Via de N44 heb je een directe aansluiting met de diverse autosnelwegen.

Wandel- en fietsroutes

Een aangenaam fiets-en wandelpad verbindt de residenties van Alex. In de nabije omgeving heb je aansluiting op de verschillende wandel-en-fietsroutes: een ontspannend tochtje in de mooie streek.