Fase 1 nieuwbouwproject Consilio te Eeklo reeds winddicht

PROJECT VAN DE MAAND :

Dit mooi en rustig gelegen project kan fase 1 afvinken als winddicht. Zelfs het chappen van elke verdieping werd afgerond. Bovendien is het leggen van de technieken al volop aan de gang. De 2 gebouwen van fase 2 verlopen ook volgens planning, namelijk het optrekken van het metselwerk. Wij zijn alvast fan van de contrasterende kleurtinten.

Wonen in het groen met een heerlijk zicht. Dat is Consilio in Eeklo. Het unieke woonproject in de Katoenstraat combineert eigentijdse top architectuur met hedendaagse appartementen aan de rand van de stad. Je komt hier heerlijk tot rust door een nieuw aangelegd park .

Comfortabele nieuwbouwappartementen

In een unieke parkomgeving combineert Consilio 43 appartementen met de voordelen van de stad en de rust van de natuur, in een unieke parkomgeving. Elk appartement telt 2 of 3 slaapkamers met oppervlaktes tot 111 vierkante meter. Op elk moment van de dag geniet je van het zicht op het park vanuit je appartement of vanop je ruime en zonnig terras.

Consilio bestaat uit 4 residenties, elk uniek op hun eigen manier. Een rustgevende een dynamische omgeving wordt gecreëerd door de afwisselende bouwlagen en de hoogteverschillen . Door de hedendaagse architectuur in combinatie met hoogstaande afwerkingen blinkt Consilio uit in zijn soort. Een heerlijk kleurenspel van contrasterende kleurtinten in de gevels benadrukt de unieke uitstraling van de woonomgeving. Creatieve vormen en afgemeten lijnen creëren een grote visuele rust. Afgewerkt met luchtige balustrades in glas en donker schrijnwerk zorgt de architectuur voor een mooi schouwspel voor zowel bewoners als voor bezoekers.

Laat u informeren over de nog interessante appartementen te koop in dit top project. Reeds 72 % VERKOCHT ! Wacht niet en bel 03 663 88 07 of contacteer ons.