FAQ 8 opbouwende antwoorden op vragen over corona, vastgoed en Brody

Hallo, Graag delen we met u 8 opbouwende antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Wellicht is deze informatie over corona, vastgoed en Brody ook voor u interessant.

Blijft Brody bereikbaar?

Ja hoor. De meeste vastgoed medewerkers werken van thuis uit. We staan voor u klaar:

Kan ik nog een bezoek plannen of een afspraak maken?

We spreken met onze klanten online af via https://zoom.us/. Een gebruiksvriendelijke app waarmee u kunt videobellen. Tijdens dat gesprek kunt u ons niet alleen live zien en horen, maar kunnen we u ook documenten, plannen en foto’s tonen. Net zoals tijdens een gewone afspraak. Handig toch!

Kan ik nog een optie of compromis tekenen?

Zeker! Dit kan op twee snelle én veilige manieren, aan u de keuze:

  1. We sturen de compromis (nadat die door uw notaris werd nagekeken en goedgekeurd) en bijhorende documenten met de koerierdienst DHL naar u toe. U ondertekent alles en steekt dit terug in de enveloppe. Een DHL koerier komt de gehandtekende documenten de volgende dag bij u oppikken.
  2. U ontvangt van ons een link en u ondertekent de compromis (nadat die door uw notaris werd nagekeken en goedgekeurd) en bijhorende documenten veilig online via https://connective.eu/nl/. Dat kan via uw e-id of de Itsme app.

Kan ik mijn akte tijdig tekenen?

Dat kan! De meeste notarissen ontvangen nog cliënten voor de ondertekening van hun akte. Bovendien bepaalde de overheid dat de ondertekeningstermijn met 2 maanden kan worden verlengd met behoud van al uw voordelen op het gebied van registratiebelasting.

Is het slim nu vastgoed aan te kopen?

Inderdaad. Vastgoed kopen blijkt eens te meer een veilige investering. Want waar beursaandelen een forse waardedaling laten optekenen, blijkt vastgoed kopen een resistente investering. De ultra lage intrestvoeten en de indexatie van huurprijzen maken het kopen van vastgoed extra rendabel.

Wat gebeurt er op de werven?

Alle werven liggen even stil door overmacht. De bouwvakkers zullen er alles aan doen om de nieuwbouwprojecten tijdig op te leveren, maar vertragingen zijn niet uitgesloten.

Wat als de aannemer het financieel moeilijk krijgt?

Geen probleem. We werken met financieel gezonde aannemers. Bovendien genieten de kopers van onze nieuwbouwprojecten (voor zover deze nog niet opgeleverd is) van een financiële waarborg door de Wet Breyne.

Hoe kan ik op de hoogte blijven?

U goed informeren zit in onze DNA en dat doen we via deze kanalen:

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates en vastgoedtips
  • Surf naar de blog op onze website en lees tientallen leerrijke artikels over vastgoed, investeren en assistentiewoningen
  • Ontvang gratis via de post het 64 pagina’s tellende Brody lifestyle magazine
  • Ontvang via mail de whitepapers “Alles wat u moet weten over investeren in vastgoed” of “ Alles  wat u moet weten over assistentiewoningen”.