Een kantoorruimte huren? Dat kan bij Wim, Head of Real Estate bij Brody.

Nieuwsflits: Wij breiden onze vastgoedportefeuille uit.

Brody profileert zich al jaren als specialist in projectontwikkeling en investeringen. Maar wist jij dat je als KMO ook op ons beroep kan doen voor het verhuur van kantoren op maat? Concreet kan dat bij Wim, Head of Real Estate bij Brody. Hij is voortaan hét aanspreekpunt voor kantoorverhuur met service-based facilities in België. Dit wil zeggen dat je optioneel kan genieten van verschillende faciliteiten die door ons worden aangeboden binnen jouw kantoorruimte.

Maak kennis met Wim.

Wim is een specialist in kantoorgebouwen en commercieel onroerend goed. Als de leider van een nieuw toonaangevend team voor kantoorbeheer in Vlaanderen en daarbuiten, speelt hij een belangrijke rol in ons Brody-verhaal. Deze kanjer behaalde een master in Real Estate. Bovendien heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het beheer en de ontwikkeling van commercieel en residentieel vastgoed. Hij combineert het technische, het commerciële en het juridische aspect van investeringen. Daarbij geeft hij je steeds persoonlijk advies.

Een kantoorruimte huren?

Start je binnenkort een eigen zaak of wordt je huidige kantoorruimte stilaan te klein? Kies voor een pand van Brody en ga elke dag met de glimlach naar het werk. Wist je trouwens dat onze projecten in samenspraak op maat kunnen worden aangepast naar jouw wensen? Samen gaan we op zoek naar het ideale kantoor. Voor meer informatie over onze huurpanden, contacteer ons nu! De koffie staat klaar.

Welkom in het team, Wim!