De gevels van nieuwbouwproject Boortse beginnen vorm te krijgen.

Mooie vorderingen voor nieuwbouwproject Boortse, wij zijn alvast fan van de prachtig gevelsteen.

De ruwbouwwerken lopen vlotjes voor nieuwbouwproject Boortse, de gevels beginnen stilaan vorm te krijgen. Wij kijken al uit naar de plaatsing van de ramen.

De 60 erkende assistentiewoningen in nieuwbouwproject Boortse combineren zorg, hoogstaande materialen en zorgeloos wonen op een toegankelijke locatie. Weldra kan je er optimaal genieten van de zon en van natuurlijk licht.  De grote raampartijen zullen een schitterend zicht bieden op de groene omgeving. Door deze prachtige groenzone en de tijdloze architectuur profiteer je maximaal van een heerlijke tijd in Boortmeerbeek. Boortse is centraal gelegen in het dorp en vind je terug in de Bredepleinstraat 85 te Boortmeerbeek.

Samen genieten van een zorgeloos leven? Dat doe je in de moderne en volledige uitgeruste gemeenschappelijke ruimte. Vanuit de open leefruimte heb je in de winter een prachtig zicht op het park. In de zomer geniet je heerlijk van de zon op het uitgestrekte terras. Boortse brengt een mooie mix van sierlijke, witte elementen, roodbruine gevelstenen en donkere leien. Tuinen en terrassen sluiten perfect aan bij de omgeving en gaan op in de uniforme uitstraling.

Wens ook jij rustig te wonen en te genieten van diensten die de erkende assistentiewoningen van nieuwbouwproject Boortse te bieden hebben? Vraag dan vrijblijvend meer informatie over onze erkende serviceflats. Ook voor vragen over de zorgmakelaar en de diensten van Zorgbedrijf Vlaanderen kunt u ons bellen op 03 663 88 07 of mailen.