Afbraakwerken gestart in Maldegem. Oude sporthal ruimt plaats voor ALEX

Afbraakwerken gestart op de site van de voormalige sporthal. Nieuwbouwproject Alex uit de startblokken.

Voor nieuwbouwproject Alex te Maldegem zijn de afbraakwerken gestart! De voormalige oude sporthal gaat tegen de vlakte en ruimt plaats voor een modern nieuwbouwproject Alex. Dit nieuw te bouwen unieke woonproject in de Bloemestraat combineert 62 gezellige en uitgeruste assistentiewoningen met 8 ruime gezinsappartementen. Met glooiende tuinen en zonnige terrassen geniet je hier binnenkort ten volle van de rustige omgeving.

Lijkt het je ook wel wat te wonen in dit adembenemend project, in het centrum van Maldegem? Deze site met bijhorende groenzone zal u zeker bekoren. Bekijk hier alvast de video .

Jouw zorg is onze zorg. Voor de assistentiewoningen neemt  CM zorgmakelaar de dienstverlening voor zijn rekening. Wil u graag meer weten hierover? Maak snel een vrijblijvende afspraak op : 03 663 88 07 of mail ons. Eén van onze sales consultants komt naar de verkoopsruimte op de werf of indien gewenst bij jou aan huis.

Pas 2 maanden geleden zijn wij van start gegaan met de verkoop van de assistentiewoningen en appartementen van dit project en ondertussen mochten wij reeds 26 units als verkocht aanstippen. Niet te lang wachten is hier dus de boodschap, contacteer ons !