Huizen te koop

Wat ons project in Hasselt Herk uniek maakt, is het uitgebreide aanbod aan verschillende wooneenheden. Ontdek ons aanbod nieuwbouw huizen.

Nieuwbouwhuis kopen op een toplocatie

De vraag naar woningen is groot waardoor de zoektocht naar een nieuwe woning een uitdaging kan zijn. Persoonlijk contact en advies op maat zijn belangrijk, deze kernwaarden staan bij ons centraal. De specialisten van Brody helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning. De nieuwbouwhuizen in ons aanbod bevinden zich buiten het drukke centrum van de grote steden. Hierdoor geniet u van de privacy, maar kunt u toch in de buurt terecht voor al uw boodschappen en sociale contacten. Wilt u meer weten over het kopen van een nieuwbouwhuis? Wij vertellen u er alles over!

Wat een nieuwbouwhuis van Brody u kunt brengen

Bent u op zoek naar een woning midden in het groen, maar toch op loopafstand van uw buren? Dan is een nieuwbouwhuis van Brody de juiste keuze. Onze woningen staan op prachtige locaties waar u betaalbaar kunt wonen. Verder biedt een nieuwbouwhuis u uiteraard een frisse start in een nieuwe buurt en heeft uw woning lage onderhoudskosten. Daarnaast kunt u het complete huis – inclusief badkamer en keuken – naar eigen wens inrichten. Tijdens de bouw van een nieuwbouwhuis kan de nieuwste techniek worden toegepast. Vaak betekent dit dat uw nieuwe woning is voorzien van uitstekende isolatie en dus energiezuinig is!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwbouw huizen op een toplocatie? Maak dan direct een afspraak met onze specialisten en bekijk de mogelijkheden die binnen uw budget passen!

Waarom een nieuwbouwhuis kopen bij Brody?

Een nieuwbouwhuis kopen bij Brody betekent dat u een huis koopt waarbij u een frisse start kunt maken op een nieuwe, bijzondere, locatie. Bij onze specialisten kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding en advies. Samen kijken wij naar de mogelijkheden die bij uw wensen aansluiten en zorgen we ervoor dat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt.

Betaalbaar wonen op toplocaties

Brody staat bekend om het uitgebreide aanbod aan nieuwbouw huizen op toplocaties net buiten de populaire steden van België. De huizen zijn uitstekend bereikbaar, maar door de locatie net buiten de grote stad ook goed betaalbaar. Vrijwel alle nieuwbouw huizen bevinden zich in de dorpscentra en dichtbij supermarkten en winkels. Het voordeel hiervan is dat u in het groen woont, maar ook snel op de snelweg zit. Zo kunt u op werkdagen binnen korte tijd op uw werk zijn, maar kunt u uzelf ook makkelijk afsluiten van het drukke stadsleven en genieten van de rust.

Wat kost een nieuwbouwhuis?

Ieder nieuwbouwhuis is uniek en de kosten zullen dan ook variëren. Vergeet niet dat de Wet Breyne geldt. Deze wet zorgt ervoor dat u als koper weet wat u kunt verwachten qua prijs en uitvoeringstermijn. Daarnaast beschermt het u onder andere tegen onverwachte kosten. Ook bij Brody houden wij ons uiteraard aan deze wet en zijn wij transparant over de kosten van een nieuwbouwhuis. Vooraf krijgt u volledig inzicht in wat de kosten voor u zullen gaan zijn. U kunt er zeker van zijn dat de kosten het waard zijn om op deze prachtige locaties te wonen.

Investeren in een nieuwbouwhuis

Investeren in een nieuwbouwhuis is een slimme zet aangezien u tegenwoordig weinig rente krijgt op uw spaargeld. Door een nieuwbouwhuis te kopen en deze te verhuren kunt u naast uw huidige salaris of pensioen goed bijverdienen. Deze manier van investeren biedt u ook de zekerheid die andere manieren van investeren u niet kunnen bieden. Als u van plan bent een nieuwbouwhuis te kopen en te verhuren, zult u ervaren dat deze woningen een groot publiek aanspreken. Bent u van plan om een nieuwbouwhuis te kopen als investeerder? Onze specialisten maken graag samen met u een investeringsstrategie.

Meer informatie

Wij begrijpen heel goed dat het kopen van een huis een grote stap is. Daarom willen wij graag de hulp en informatie bieden die u nodig heeft. Heeft u specifieke vragen? Twijfelt u of nieuwbouw wel iets voor u is? Of wilt u simpelweg gewoon wat meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!