Roeselare

laatste parkappartement

Residentie Parkzicht is een hedendaags en tijdloos nieuwbouw woonproject. Deze residentiële woonkern telt in totaal 37 appartementen verdeelt over 2 gebouwen met telkens 3 afzonderlijke inkomhallen, wat privacy van de bewoners in de hand werkt. Er zijn appartementen beschikbaar met 1 of 2 slaapkamers.

De architecturale invulling, gevels gedeeltelijk wit en gedeeltelijk grijs, gecombineerd met zwarte ramen geven deze residentie een strak karakter. Kortom een modern concept met functionele units, waarbij de oppervlaktes optimaal benut worden en de grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval zorgen. De architect maakt met zorg een keuze in structuur en kleur, rekening houdend met het estetisch uitzicht van het gebouw.

De natuur staat centraal

Naar afwerking toe is, afhankelijk van de vooruitgang der werken van het project, uw eigen inbreng tevens mogelijk. U kan zodoende uw woonplaats naar wens inrichten. In dit project wil men de natuur centraal stellen, daarom werd er veel aandacht geschonken voor het integreren van een centrale groene binnenzone. Alle profielen kunnen hun gading hier vinden : koppels, families met kinderen, singles, senioren, alsook investeerders. Residentie Parkzicht : een aanrader voor wie op zoek is naar rust doch centraal wenst te wonen.

5 troeven van Parkzicht

  • Prijzen vanaf 179.000 euro
  • Gelegen in aangelegd park
  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 69 tot 76m2
appartement te koop roeselare nieuwbouw
Laatste
appartement

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in een aangelegd park te Roeselare

oranje pointer brody

Residentie Parkzicht is gelegen in de mooie Leiestreek van West-Vlaanderen. Het project situeert zich in de Vijfwegenstraat 95 te Roeselare, met een uiterst mooi centraal georiënteerd groen binnenplein, op 10 minuten van het centrum. Station en markt zijn dichtbij. De ligging van het project maakt het zeer interessant als woonomgeving. Residentie Parkzicht bevindt zich dichtbij winkelstraten en is toch rustig gelegen. Hoofdwegen en openbaar vervoer zijn tevens in de nabijheid, zodat een goede mobiliteit verzekerd wordt.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,24%RENDEMENT

Ontdek alles over het huurrendement, de meerwaarde van de appartementen op termijn en fiscale optimalisaties.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Parkzicht

03 663 88 07

vastgoed-verkoper