roeselare nieuwbouwproject appartementen

Comfortabel wonen
in een parktuin.

Vanaf € 179.000

Roeselare

Laatste 2 appartementen

Dit project wordt gerealiseerd met Wet Breyne garanties. De residentie biedt u de ruimte die u wenst of nodig hebt op maat van uw persoonlijke behoeften, uw specifieke comfortwensen. In de appartementen wordt een moderne keukeninrichting voorzien van het merk “Bruynzeel”. De ruime, lichte keukens worden volledig ingericht naar hedendaags comfort. Er wordt gebruikt gemaakt van kwaliteitsmateriaal met veel oog voor design. Het standaard gamma dat zal worden voorgesteld biedt keuze uit verschillende kleuren voor het werkblad en voor de kasten. Aanpassingen zowel in de opstelling als in de afwerking op wens van de koper, zijn mogelijk, bij tijdige beslissing.

Mooie badkamer

De appartementen worden volledig ingericht met kwaliteitsmaterialen uit het gamma DESCO, specialist in sanitaire toestellen. De sfeer van je nieuwe badkamer bepalen is een belangrijk gegeven. Er wordt standaard een eigentijds ontwerp voorzien. U kan zich laten adviseren door de aanwezige vakmensen die goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en toepassingen. Elk detail krijgt de aandacht die het verdient.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 69 tot 76m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Mooi terras of tuin
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
te koop roeselare niewbouw
nieuwbouw appartementen roeselare
Laatste
2 appartementen

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Genieten op een heerlijk terras of tuin

Alle appartementen in het project Parkzicht beschikken over een individueel terras, waar het bij mooi weer zalig vertoeven is. Afhankelijk van de keuze van het appartement varieert de grootte van het terras tussen 4,60 m² en 15,60 m². Er zijn ook gelijkvloerse appartementen beschikbaar met een private ruime tuin, deze variëren tussen 31,5 m² en 176,50 m².


roeselare appartement te koop 2 slaapkamers

Parkeerplaatsen

Dit woonproject biedt zowel ondergrondse als openluchtparkeerplaatsen aan. Fietsenstelling en bergingen vervolledigen dit project.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Roeselare

03 663 88 07

vastgoed-verkoper