investeren nieuwbouw ninove

Slim investeren in
vastgoed te Ninove.

Vanaf een eigen inbreng van € 64.000

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de appartementen in Residentie Belleman gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Belleman ligt op slechts 600 meter van het bruisende centrum van Ninove. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Ninove. Ook het station is vlakbij. De trein neem je al na minder dan 10 minuten wandelen. Belleman is perfect gelegen tussen Geraardsbergen, Aalst en Brussel. Demografisch kende Ninove de laatste 7 jaren een groei van 1.771 inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Consilio biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 64.000 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,71%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 64.000

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody