appartement te koop ninove nieuwbouw

Groen wonen
in centrum Ninove.

Vanaf € 179.000

Ninove

Appartementen met mooie afwerking

In de appartementen wordt een moderne keukeninrichting voorzien. De ruime, lichtrijke keukens worden volledig ingericht naar hedendaags comfort. Er wordt gebruikt gemaakt van kwaliteitsmateriaal met veel oog voor design. Het standaard gamma dat zal worden voorgesteld biedt keuze uit verschillende kleuren voor het werkblad en voor de kasten. Aanpassingen in de opstelling en de afwerking op wens van de koper zijn mogelijk, bij tijdige beslissing.

Badkamer

De appartementen worden uitgerust met een kwalitatief ingerichte badkamer. De sfeer van je nieuwe badkamer bepalen is een belangrijke start. Er wordt een eigentijds ontwerp voorzien en elk detail krijgt de aandacht die het verdient. Standaard zijn de badkamers uitgerust met douche, 1 of 2 lavabo’s, kraanwerk, (apart) toilet.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 80 tot 119m2
  • Uitgeruste badkamer & keuken
  • Grote raampartijen
  • Ondergrondse parkeerplaatsen
nieuwbouw appartementen kopen ninove
appartementen ninove nieuwbouw
Mooie
afwerking

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Genieten op een heerlijk terras of tuin

Zo goed als alle appartementen in het project Belleman beschikken over een, individueel terras, waar het zalig vertoeven is. Deze worden vervaardigd in architectonische beton of tegels/klinkers. De terrassen zijn Zuid of Zuid-West georiënteerd.Ondergrondse parking

Onder de 2 gebouwen is een ondergrondse parking met ruime parkeerboxen voorzien. De ondergrondse parking wordt uitgerust met een automatisch toegangspoort, elektronische verlichting met detectie en directe binnentoegang via de liften tot de hoger gelegen appartementen.

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody