Mortsel

Laatste autostaanplaatsen

Residentie Park Square situeert zich in de Van Peborghlei, in een hoogwaardige en groene residentiële omgeving, op amper 10 minuten van het centrum van Antwerpen. Hoofdwegen zijn tevens vlakbij, zodat een goede mobiliteit verzekerd wordt.

Ondergrondse parking Mortsel

Onder de 2 gebouwen is een ondergrondse parking voorzien. Hier kan u kiezen tussen een open parkeerplaats of box. Er worden eveneens individuele kelders aangeboden. De ondergrondse parking wordt uitgerust met een automatisch toegangspoort, elektronische verlichting met detectie en directe binnentoegang via de liften tot de hoger gelegen appartementen. Fietsenstalling is geïntegreerd zowel in de ondergrondse parking als in openlucht.

5 troeven van Park Square

  • Prijzen vanaf 18.000 euro
  • Gelegen in nieuwbouwproject
  • Overdekte parkeerplaatsen
  • In centrum Mortsel
  • Onmiddellijk beschikbaar
te koop appartement gelijkvloers mortsel
Laatste
parkings

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Veilig parkeren in Mortsel

oranje pointer brody

Morstel dankt zijn welvaart en welzijn aan de centrale ligging tussen Antwerpen, Lier en Mechelen. De stad heeft zich ontwikkeld langs autowegen, spoorwegen, fietsroutes en een uitgebreid aanbod van openbaar vervoer. Haar goede bereikbaarheid maakt Mortsel aantrekkelijk om te wonen, te
werken en te winkelen.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders. Vraag ons meer informatie over het huurrendement, de meerwaarde van de appartementen op termijn en fiscale optimalisaties.

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Projectbegeleider Par Square

03 663 88 07

vastgoed-verkoper