Knokke

Luxe nieuwbouw appartementen

OPENDEURDAG ZONDAG 8 DECEMBER
Van 11 tot 15 uur. Gemeenteplein 2 te Knokke

Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Residentie Agaat combineert in het centrum van Knokke 22 luxueuze appartementen en een ideale bereikbaarheid met zonnige terrassen en hoogstaande afwerking. Hier geniet je van de zee, het strand en al het moois dat Knokke te bieden heeft.

Comfortabele nieuwbouwappartementen

Een dynamische architectuur maakt van residentie Agaat een luxueuze blikvanger in Knokke. De levendige gevel is een combinatie van stijlvolle materialen en grote glaspartijen in het hart van de meest aantrekkelijke badstad aan de Noordzee. Residentie Agaat valt op dankzij een vernieuwende en toch tijdloze kijk op exclusief wonen. Zonnige terrassen met een zuidoostelijke of westelijke oriëntatie wisselen het strakke lijnenspel af. Met een mooi uitzicht op het gezellige Gemeenteplein geniet je van een heerlijk aperitief. De weloverwogen invulling van elk terras verzekert maximale privacy.

5 troeven van Agaat

  • Prijzen vanaf  406.000 euro
  • Gelegen vlakbij de golf
  • Keuze uit 1 of 3 slaapkamers
  • Zonnig terras
  • Oppervlakte van 62 tot 124 m2
te koop knokke nieuwbouw appartement
Wonen
aan de kust

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen bij de Golf van Knokke

oranje pointer brody

Residentie Agaat bevindt zich in het centrum van Knokke, vlakbij de aantrekkelijke Lippenslaan. De exclusieve boetieks, de gezellige zeedijk en het strand liggen voor het grijpen. Hier proef en geniet je van het dynamische leven in een bloeiende badplaats.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,19%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Agaat

O3 663 88 07

vastgoed-verkoper