Gullegem

Laatste lichtrijke appartementen

Parkzicht Gullegem biedt u 66 uiterst kwalitatieve en betaalbare appartementen aan. Ieder appartement omvat een mooie inkomhal met plaats voor vestiaire, een praktische berging, 1 tot 3 ruime slaapkamers, 1 à 2 badkamers, een mooie en lichtrijke leefruimte met grote raampartijen die uitgeeft op een zonnig leefterras en een ingerichte keuken. De afwerking gebeurt volledig volgens uw wensen waardoor u uw appartement naar eigen smaak kan vormgeven. Wees snel en reserveer nu reeds uw tijdloos appartement!

Comfortabele nieuwbouwappartementen

De hedendaagse architectuur met haar zuivere lijnen biedt kwalitatieve appartementen aan met grote raampartijen en ruime zonneterrassen. Zo bekomt u een optimale bezonning van de leefruimte waardoor u gedurende de winterperiode kan blijven genieten van de weldoende zonnestralen. In de zomer kunt u samen met vrienden en familie genieten van uw riante buitenruimte.

5 troeven van Parkzicht

  • Prijzen vanaf 177.500 euro
  • Gelegen in groene oase
  • 2  slaapkamer appartementen
  • Veel lichtinval
  • Oppervlakte van 66 tot 76m2
appartement te koop gullegem
Laatste
appartementen

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in een mooie park te Gullegem

oranje pointer brody

Parkzicht Gullegem, gelegen in een groene oase in het centrum van Gullegem, biedt u wel deze rust temidden een bruisende gemeentelijke kern die als satelliet-gemeente van Kortrijk beschikt over een uitstekend openbaar vervoersnet, alle denkbare winkelvoorzieningen, scholen, gezondheidszorg, culturele en vrijetijdscentra zoals de Cerf, het Provincie-domein Bergelen en nog zo veel meer.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

4,35%rendement

Vraag ons informatie over het huurrendement, de meerwaarde van de appartementen op termijn en fiscale optimalisaties.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Parkzicht

03 663 88 07

vastgoed-verkoper