investeren in vastgoed lokeren

Doordacht investeren in
vastgoed te Lokeren.

Vanaf een eigen inbreng van € 57.722

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de appartementen in Residentie Sering gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Sering centraal op slechts 300 meter van het bruisende centrum van Lokeren. Te voet of met de fiets ben je zo in het centrum van Lokeren. Het openbaar vervoer is vlakbij. Consilio is perfect gelegen tussen Sint-Niklaas en Gent. Demografisch kende Lokeren de laatste 7 jaren een groei van 2005 inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Sering biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 57.722 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,87%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 57.722

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Marie Haverbeke

Klantenbegeleider

03 663 88 07

marie haverbeke brody