assistentiewoningen adegem servicflats

Gezellig wonen
in bruisende Adegem.

Vanaf € 145.000

Adegem

Assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers

Oaze bevat 25 erkende assistentiewoningen. Elk appartement heeft een eigen terras en in het hart van je residentie is er een uitgebreid gemeenschappelijk gedeelte. Je geniet van de privacy van je woning en het gezelschap in de gedeelde ruimtes. Vier ruime traphallen en liften geven je vlot toegang tot elke verdieping.

In goed gezelschap

In het hart van je gebouw vind je het gemeenschappelijk gedeelte. Je relaxt in de lounge, legt een kaartje in de ontmoetingsruimte of keuvelt in de zon op het gemeenschappelijk terras. De zeteltjes zijn er verleidelijk comfortabel. Het uitgebreid sanitair blok en de opwarmkeuken zijn binnen handbereik.

Stel je serviceflat zelf samen

  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 53 tot 69m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zonnig terras
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
parkappartementen adegem te koop
serviceflat adegem assistentiewoning
Mooie
afwerking

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Zorg in de nieuwbouw assistentiewoningen

De woonassistent staat elke dag voor je klaar. Je kan hem of haar altijd bellen op werkdagen, tijdens de werkuren. De woonassistent is heel frequent aanwezig in de residentie of maakt een afspraak met jou. Je kunt op deze ondersteuning rekenen, zowel voor praktische hulp, maar ook als je je zorgen maakt en je nood hebt aan een luisterend oor.

Dankzij het noodoproepsysteem in je eigen appartement geniet je van pure gemoedsrust. Bij nood aan medische hulp duw je op de knop en zonodig  wordt er onmiddellijk een verpleegkundige of ziekenwagen ter plaatse gestuurd.

De woonassistent, brengt leven in de residentie en tracht mensen met elkaar te verbinden. Hij of zij zorgt ervoor dat je kan deelnemen aan activiteiten ter bevordering van sociale netwerking. Met al deze maatregelen willen wij je ontzorgen.Indeling naar wens

De indeling van je assistentiewoning bepaal je zelf. Kies het type dat perfect bij jouw noden past. Ook hoe de keuken en de badkamer eruit zien, beslis jij. Een landelijke keuken of een moderne badkamer? Er zijn verschillende keuzes mogelijk volgens het vooropgesteld budget. Je kiest bovendien voor 1 of 2 slaapkamers.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper