Adegem

Appartementen en assistentiewoningen

Oaze dankt zijn tijdloze uitstraling aan een doordachte combinatie van strakke en natuurlijke materialen. De lichte grijs-beige gevelsteen en de warme accenten van vergrijsd hout vormen een harmonisch geheel. Die zachte look zet de accenten in zwarte gevelbekleding extra in de verf. Net als de balustrades en het buitenschrijnwerk. Hun zwarte kleur contrasteert mooi met de terrassen in architecturaal beton. Een dynamisch geheel dat blijft boeien.

Lichtrijke ruimtes om te beleven

Een streepje zon of het sfeerlicht van de volle maan: met de grote raampartijen geniet je volop van natuurlijk licht. Dag na dag. Dankzij deze lichtinval voelt je appartement nog ruimer aan. Het mooie zicht op de groene omgeving en het landelijke dorp krijg je er bovenop. Dat alles in een stijlvol geheel is te koop in Adegem.

5 troeven van Oaze

  • Prijzen vanaf 189.000 euro
  • Gelegen in een park in het centrum
  • Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Zonnig terras of tuin
  • Oppervlakte van 68 tot 98 m2
oaze appartementen adegem
Bekijk de
video hier

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Te koop in Adegem: lichtrijke leefruimtes

oranje pointer brody

Dankzij de grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk licht. Je assistentiewoning of appartement baadt van ’s morgens tot ’s avonds in een levendige gloed. De grote ramen geven je woning een moderne uitstraling. Vanuit de lichtrijke leefruimtes krijg je een uitgestrekt zicht op Adegem.

Het comfort van je nieuw appartement begint al bij je thuiskomst. Je wagen parkeer je op een van de 60 ondergrondse parkeerplaatsen, via de inrit aan je eigen gebouw. Er worden laadpalen voorzien in de parking van de appartementen. Voor je bezoekers zijn er nog eens 27 plaatsen bovengronds. Met de fiets? Stal hem in de afgesloten fietsenstalling. Simpel en veilig, want de volledige site is verbonden via fiets-wandelpaden. Jouw nieuwe thuis vind je in Adegem.

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

6,2%RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper