Staatsbaan 74 te Adegem

Wonen vlakbij de het dorp.

Laat je charmeren door één van de oudste dorpen van Oost-Vlaanderen. Adegem brengt volkse gezelligheid samen met ondernemende pit. De groene valleien van het Meetjesland en de historische accenten in het hart van het dorp laten je helemaal wegdromen. Net als je nieuwbouwappartement of assistentiewoning in Adegem.

Alles vlakbij je appartement

Te voet, met het openbaar vervoer of met je wagen: vanaf je centraal gelegen woning ben je sowieso vlot op weg. Het cultureel centrum, de bank, apotheek, basisschool, kerk en buurtwinkels vind je op wandelafstand. Net als de bushalte. Via de N44 zit je meteen op de N9 richting Brugge of Eeklo, de expressweg N49 richting Knokke of Antwerpen of de E40 richting Oostende of Brussel. De wereld ligt aan je voeten.

Wandel- en fietsroutes

Met zijn twee, met de (klein)kinderen of samen met vrienden: vanuit je nieuwbouwappartement, te koop in Adegem, heb je vlot aansluiting op groene wandel- en fietsroutes. Trek langs de glooiende velden richting Maldegem of Knesselare. Zie je het groter? Waai dan even heerlijk uit langs Veldekens-Vaart tijdens een heuse fietstocht richting Deinze of Zeebrugge.

Tuinen van Adegem

Toerist in eigen dorp? Het uniek tuinencomplex, de Tuinen van Adegem, ligt op een boogscheut van je nieuwe woning. Het brengt je naar alle hoeken van de wereld. Je vindt er een romantische Franse tuin met bloeiende rozen, een Engelse landschapstuin met vijvers en watervallen, een Japanse tuin met elegante rotsblokken en een exotentuin. Maak ook een ommetje langs het Canada Poland War Museum. De indrukwekkende oorlogsbegraafplaats is op dezelfde site gelegen.

5 troeven van Oaze

  • Gelegen in een park bij het dorp
  • Winkels in de buurt
  • Nabij de invalswegen
  • Vele fiets- en wandelroutes
  • Goed openbaar vervoer
appartement te koop adegem

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper