adegem nieuwbouw appartementen

Groen wonen
in bruisende Adegem.

Vanaf € 188.424

Adegem

Appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers

Afgeschermd van het verkeer van de straat en in de beschutting van de natuurlijke omgevingsaanleg vind je 36 hedendaagse appartementen aan de achterzijde van Oaze. Ze zijn verdeeld over twee identieke gebouwen. Elk appartementsblok heeft een ondergrondse parking met 20 plaatsen.

Op jouw maat

Knus voor je klein gezin of ruim voor je grote kroost? Je bepaalt het volledig zelf, met appartementen van 68 tot 99 m2. Kies voor één tot drie slaapkamers. Een berging bij de keuken heb je sowieso. Handig. Hoe die keuken er uit ziet, kies jij. Warm landelijk of strak modern? Je hebt verschillende opties binnen je vooropgesteld budget. Ook voor je badkamer.

Stel je appartement zelf samen

  • Kies voor 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 68 tot 99m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zonnig terras
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
oaze appartementen adegem
Verzorgde
afwerking

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Je eigen stukje natuur

Elk appartement heeft een private tuin of terras. Dankzij de zuidelijke oriëntatie profiteer je maximaal van je eigen streepje zon. Liever wat meer animo? Begeef je in de publieke groenzone die je gebouw met de rest van Oaze verbindt. Of trek er lekker op uit.Groene binnentuin

De tijdloze gebouwen van Oaze zijn verbonden door een groene binnenzone. De oude bomen in het aansluitend park ademen karakter. Je ontspant helemaal, omringd door ongebreidelde natuur. Een rustpunt aan je voordeur met fluitende vogels, rustgevende natuur en een ruisende zomerbries.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Sales consultant

03 663 88 07

vastgoed-verkoper