Vissersstraat 81-82 te Stasegem

Geniet met volle teugen van rustgevende natuur in je omgeving

Zorgeloos wonen in het hart van Zuid-West-Vlaanderen

Op de kruising van Kortrijk, Deerlijk en Zwevegem vind je Stasegem. De charmante dorpskern stimuleert het contact tussen zijn bewoners. Van apotheek tot buurtwinkel en van kerk tot school: je vindt alles op wandelafstand. En voor al wat verderaf is, profiteer je van de vlotte bereikbaarheid en de strategische ligging.

Flanneren langs het water in Stasegem

Vanaf Waterleau kom je via de binnenzone rechtstreeks op het wandelpad langs het kanaal Bossuit-Kortrijk. Bovendien woon je op een steenworp van provinciaal domein De Gavers. Je geniet dus met volle teugen van rustgevende natuur in je buurt. Blijf je liever binnen? Dan is er het wijdse zicht op het kanaal en op de groene omgeving.

Nieuwbouwproject te koop in Stasegem

Wandelen en fietsen vanaf je appartement in Stasegem

Een familiefietstocht of een namiddagje ravotten met de (klein)kinderen? Dat is zo geregeld. Aan de ene kant van je gebouw vind je een uitnodigend wandelpark, aan de andere kant is de speeltuin. Plezier voor jong en oud. Even snel zit je op een van de nabijgelegen fietspaden om een frisse neus te halen en de omgeving verder te ontdekken.

Vlot op weg vanuit Waterleau

In het dorpscentrum vind je alle voorzienigheden. Steek je toch graag de grens over? Stap op je fiets en ga vijf minuten verderop shoppen in Kortrijk of wandel naar de bushalte dichtbij. Dankzij de vlotte aansluiting op de E17 en de R8 ben je ook vlot op weg naar grootsteden als Gent, Brussel of Antwerpen. De wereld verkennen begint in Stasegem.

5 troeven van Waterleau

  • Rustig gelegen aan het water
  • Op een boogscheut van Kortrijk
  • Fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • Een vlotte aansluiting op de E17
  • Openbaar vervoer op wandelafstand

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Bart Croonenborghs

Projectadviseur Waterleau

03 663 88 07

Contact Brody adviseur Bart Croonenborghs