Nieuwbouwappartementen in Stasegem Waterleau

Doordacht investeren in
vastgoed te Stasegem

Vanaf een eigen inbreng van € 70.000

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de appartementen in Residentie Waterleau gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Op de kruising van Kortrijk, Deerlijk en Zwevegem vind je Stasegem. De charmante dorpskern stimuleert het contact tussen zijn bewoners. Van apotheek tot buurtwinkel en van kerk tot school. Je vindt namelijk alles op wandelafstand. En voor al wat verderaf is, profiteer je van de vlotte bereikbaarheid en de strategische ligging. Dankzij de vlotte aansluiting op de E17 en de R8 ben je ook vlot op weg naar grootsteden als Gent, Brussel of Antwerpen. Kortom: De wereld verkennen begint in Stasegem.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Waterleau biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Vervolgens worden huurprijzen geindexeerd, waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn. Vervolgens kan je zonder meer spreken van een waardevaste belegging. Bovendien zijn de huidige lage intrestvoeten ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Tenslotte kan je beperkte eigen inbreng reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

3,95%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

Locatietopligging


Al vanaf een eigen inbreng van€ 70.000

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Bart Croonenborghs

Projectadviseur Waterleau

03 663 88 07

Contact Brody adviseur Bart Croonenborghs