Nieuwbouwappartementen in Stasegem te koop woonproject Waterleau

Comfortabel wonen
in een parktuin.

Vanaf € 170 563

Stasegem

Nieuwbouwappartementen in een rustige omgeving in Stasegem

Bo en Vince zijn twee identieke, gespiegelde gebouwen. Ze omvatten elk 19 waterfrontappartementen, verdeeld over vier verdiepingen. De ondergrondse parkeerplaatsen en individuele bergingen bieden je de extra ruimte die je mist in een klassiek appartement.

Op maat van het dagelijkse leven

Een appartement in Waterleau is een appartement dat voldoet aan al je wensen en noden. Je kiest van 1 tot 3 slaapkamers en oppervlaktes van 63 tot 106 vierkante meter. Je keuken en badkamer richt je in naar je eigen smaak, binnen het vooropgestelde budget. Nostalgisch landelijk, strak modern of een tikje retro? Alles kan. De ruime berging krijg je er sowieso bij.

Een terras voor elke dag

In één vlotte beweging snuif je de verkwikkende buitenlucht op. Elk appartement heeft namelijk een eigen, privaat terras, van 8 tot 20 vierkante meter. De geschrankte opstelling garandeert je maximale lichtinval en privacy. Schenk een glaasje bubbels uit voor een zondags aperitiefje of geniet van een goed boek met je snoet in de zomerzon. De smakelijke geuren van een gezellige barbecue zijn optioneel.

Stel je droomappartement zelf samen

  • 32 appartementen
  • Met een zonnig terras
  • Zicht op groen en water
  • Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Keuken en badkamer vrij te kiezen
Nieuwbouwappartement te koop in Stasegem
Nieuw
project

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Snuif de verkwikkende buitenlucht op vanop je eigen terras

Naar je appartement in Stasegem met de trap of de lift

Elk gebouw telt vier verdiepingen naast het gelijkvloers. Via de centrale liftkoker en trappenhal beweeg je je vlot doorheen je appartementsgebouw. Zonder oponthoud en met de mate van beweging die je op dat moment verkiest.

 

Voor jonge gezinnen en levensgenieters

Kiezen voor Waterleau is kiezen voor je eigen oase van rust. In de doodlopende straat heb je geen doorgaand verkeer. Achter de netjes aangelegde lage bloeiers heb je volledig zicht op het water. Een plekje in dit hedendaags woonproject, naast een nieuwe wijk met jonge gezinnen, is dan ook gegeerd. Claim snel jouw nieuwe stek!


Nieuwbouwappartementen te koop in Stasegem project Waterleau

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Bart Croonenborghs

Projectadviseur Waterleau

03 663 88 07

Contact Brody adviseur Bart Croonenborghs