Stasegem

Appartementen te koop vlakbij Kortrijk

Tijdloze architectuur en strak design met zicht op het rustgevende water. Waterleau biedt ruime appartementen in Stasegem, op een boogscheut van het centrum van Kortrijk en omgeven door groen. Hedendaags comfort, een gezellige buitenzone en de bushalte op wandelafstand: Waterleau heeft alle ingrediënten om ten volle van het leven te genieten.

Nieuwbouw appartement te koop in het centrum van Stasegem

Hedendaagse appartementen met zicht op het water

Waterleau trekt meteen de aandacht met zijn smaakvolle combinatie van materialen. De grijs genuanceerde gevelsteen blendt probleemloos met het architecturale beton. Met het buitenschrijnwerk in antraciet worden speelse contrasten toegevoegd. De afwisseling van lichte en donkere horizontale vlakken nodigt uit om de binnenkant te ontdekken. Dat smaakt naar meer.

Grote raampartijen voor maximaal wooncomfort

Vanuit je appartement in Waterleau voel je je altijd verbonden met de buitenomgeving. Onder meer dankzij de grote raampartijen. Die halen de zon naar binnen op elk moment van de dag. Omdat niets kan tippen aan de natuurlijke lichtinval.

5 troeven van Waterleau

  • 38 waterfront appartementen
  • Met een privaat terras
  • Vlakbij het centrum van Kortrijk
  • Ondergrondse parking aanwezig
  • Voorzien van een overdekte fietsenstalling
Nieuwbouwappartement te koop in Stasegem
Nieuw
project

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Voel je op elk moment verbonden met buiten

oranje pointer brody

Je groene thuis, te koop in Stasegem

Een groene omgeving met zicht op het water. Het klinkt als een idyllisch vakantiekiekje. Met de appartementen in Waterleau wordt het een dagelijkse realiteit. Om te beginnen bestaat de binnenzone tussen beide gebouwen uit aangenaam groen en maakt aansluiting op het jaagpad. Vervolgens maakt het uitzicht op het kanaal het schilderachtig plaatje af.

Zonder stress met de wagen of de fiets

Parkeerplaats zoeken of je fietszadel drogen na een fikse regenbui? Neen, bedankt. Dankzij je ondergrondse parkeerplek en de overdekte fietsenstalling ben je steeds eenvoudig op weg en terug thuis zonder parkeerstress of andere praktische uitdagingen. Vervolgens bezorgt de bovengrondse bezoekersparking bij je appartement te koop in Stasegem ook je familie en vrienden een rimpelloos verblijf. Van koffieklets tot verjaardagsfeest.

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

MAXIMAAL RENDEMENT

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Bart Croonenborghs

Projectadviseur Waterleau

03 663 88 07

Contact Brody adviseur Bart Croonenborghs