eeklo nieuwbouw keuken

Comfortabel wonen
in een parkappartement.

Vanaf € 215.000

Eeklo

Zonnige 2 en 3 slaapkamer appartementen

Zoekt u luxe nieuwbouw appartementen in een unieke parkomgeving? Consilio combineert de voordelen van de stad met de rust van de natuur. Elk appartement telt 2 of 3 slaapkamers en varieert in oppervlakte: van 86 tot 111 vierkante meter. Je appartement wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Ja, inclusief de keuken en badkamer. De inrichting en indeling heb je volledig zelf in handen. Op maat van het inbegrepen budget bepaal je zelf de afwerking, volgens je eigen unieke stijl.

GENIETEN VAN EEN RUIM ZUIDGERICHT TERRAS OF EIGEN TUIN.

Geniet van de zon en de buitenlucht. Je appartement beschikt over een ruim zuidgericht terras of eigen tuin. Tot wel 66 vierkante meter groot. Bovendien is haast elk terras voorzien van een eigen buitenberging. Altijd handig, toch? In welke residentie je je ook thuis voelt, licht en ruimte zijn altijd een constante. Met grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk licht. Van ’s morgens tot ’s avonds. Op elk moment van de dag geniet je van het zicht op het park vanuit je appartement.

Stel je appartement zelf samen

  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Oppervlakte van 86 tot 111m2
  • Vrij te kiezen badkamer & keuken
  • Zuidgericht terras met berging
  • Fietsenstalling en parkeerplaatsen
consilio te koop eeklo living

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Een veilige plek voor auto en fiets

Parkeren voor je eigen voordeur? Natuurlijk wel. Elke residentie beschikt over eigen parkeerplaatsen en carports. Zo heb je altijd een plek voor de deur. Ook je fiets staat altijd veilig in de buurt. Daar zorgt de overdekte en afgesloten fietsenstalling voor.


consilio nieuwbouw plan eeklo

Unieke panoramisch penthouses te koop

Voel je de koning te rijk. De bovenste verdieping van elke residentie is voorbehouden voor unieke penthouses. De ruimte, het panorama, de afwerking: alles staat in het teken van rust en vrijheid. Zeker als de zon schijnt: dan komt je grote, zuidelijk gerichte terras helemaal tot zijn recht.

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider

03 663 88 07

vastgoed-verkoper