roeselare nieuwbouw te koop

Slim investeren in
vastgoed te Roeselare.

Vanaf een eigen inbreng van € 73.600

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ligging aan zee

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de parkappartementen in Residentie Parkzicht gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Parkzicht ligt in een aangelegd park op slechts 600 meter van het bruisende centrum van Roeselare. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Reoselare. Je profiteert van een vlotte aansluiting op de E403 en ook het station is vlakbij. Residentie Parkzicht is perfect gelegen tussen Gent, Kortijk en Brugge. Demografisch kende Roeselare de laatste 7 jaren een groei van 2.793 inwoners.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw Consilio biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 73.600 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,24%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 73.600

Anderen bekeken ook

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Parkzicht

03 663 88 07

vastgoed-verkoper