Breendonk

Comfortabele assistentiewoningen

Met zonnige parkappartementen en comfortabele, erkende assistentiewoningen biedt Botanic een plek voor iedereen. Van actieve babyboomer tot rustige senior. In het hart van de Breendonk ontstaat een autoluwe buurt waar het heerlijk wonen en leven is. De unieke mix van natuur, park en extra diensten op maat bedient van uw noden. Hoe oud, jong of actief je ook bent.

Erkende assistentiewoningen.

Opgebouwd in een L-vorm rond de zonnige binnentuin biedt residentie Botanic ruimte voor comfortabele, erkende assistentiewoningen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloerse zijn er een gemeenschappelijke ruimte, een uitgebreide keuken en aparte lokalen met privacy voor bijvoorbeeld revalidatie of andere zorgdiensten.

5 troeven van Botanic

  • Prijzen vanaf 179.739 euro
  • Gelegen in naast uitgestrekt park
  • Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Zorgdiensten Assist
  • Oppervlakte van 78 tot 105m2
nieuwbouw breendonk

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Comfortabel wonen te Breendonk

oranje pointer brody

Het centrum van Breendonk is met zijn winkels, terrasjes en faciliteiten vlakbij. Het authentieke dorpsleven beleef je er in levenden lijve. Probeer het gerust zelf: de Mëttes – zo luidt de geuzennaam van de Breendonkenaren – ontvangen je met open armen. Van brouwerij Moortgat en het Fort van Breendonk tot en met een golfterrein met 9 holes en de grootste klimmuur van Vlaanderen. Er is voor elk wat wils.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

6,20%RENDEMENT

Ontdek alles over het huurrendement, de meerwaarde van de appartementen op termijn en fiscale optimalisaties.

Nog vragen? Contacteer mij

Sebastian Rubin

Klantenbegeleider Botanic

03 663 88 07