te koop assistentiewoningen breendonk

Slim investeren in
vastgoed te Breendonk.

Vanaf een eigen inbreng van € 51.000

Hoog rendement

Mooie huurinkomsten door ideale ligging

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat de assistentiewoningen in Residentie Botanic gegeerd zijn door investeerders.

De ideale ligging

Nieuwbouwproject Botanic ligt in een aangelegd park nabij het gezellig dorp van Breendonk. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van het dorp. Je profiteert van een vlotte aansluiting op de A12 en. Botanic is perfect gelegen tussen Gent, Knokke en Brugge. Demografisch kende Breendonk de laatste 7 jaren een gestage groei.

Waardevaste belegging in nieuwbouw

Investeren in assistentiewoningen van Botanic biedt tal van voordelen. Door de gegeerde locatie wordt een hoge bezettingsgraad verwacht en mooie huurinkomsten. Huurprijzen worden geindexeerd waardoor je investering niet inflatiegevoelig is. Reken daarbij de meerwaarde van vastgoed op lange termijn en je kan zonder meer spreken van een waardevaste belegging. De huidige lage intrestvoeten zijn ideaal voor het hefboomeffect. Lage intresten zijn slecht nieuws voor uw spaarrekening maar perfect om een lening voor vastgoed aan te gaan! Met een eigen inbreng vanaf 51.000 euro kan je reeds investeren in een nieuwbouwappartement.

Waardevolle investeringstips

Vragen over rendement, meerwaarde, hefboomeffect … lees gratis onze blog met tips en advies.


icoon rendement website

4,99%rendement


Wet Breyne
10
jaar aannemers-
aansprakelijkheid

locatie icoon

Locatietopligging


Al vanaf eigen inbreng van€ 51.000

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Botanic

03 663 88 07

vastgoed-verkoper