Groot Bijgaarden

Unieke Penthouse

Residentie Papillon is een hedendaags en modern nieuwbouw project. Deze residentiële woonkern omvat 11 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, en een penthouse. 12 ondergrondse parkeerplaatsen en 8 bergingen. De materialen waarmee de gevel wordt opgetrokken, namelijk lichtgrijze, donkergrijze baksteen en blauwe hardsteen, zorgen voor een moderne en tijdloze look. Kortom een eigentijds concept met functionele units, waarbij de oppervlaktes optimaal benut worden en de grote raampartijen van vloer tot plafond voor een maximum aan lichtinval zorgen.

Nog slechts penthouse te koop

De architect maakt met zorg een keuze in structuur en kleur, rekening houdend met het estetisch uitzicht van het gebouw. Naar afwerking toe is enige inbreng tevens mogelijk, afhankelijk van de vooruitgang der werken van het project, wat personalisering per unit in de hand werkt. Iedereen kan hier zijn gading vinden : koppels, families met kinderen, singles, senioren, alsook investeerders. Alleen de penthouse is nog te koop.

5 troeven van Papillon

  • Prijs 349.000 euro
  • Laatste penthouse
  • Geniet van 2 slaapkamers
  • Ruim zonneterras 47m2
  • Oppervlakte van 137m2
nieuwbouw te koop groot bijgaarden
Laatste
penthouse

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Wonen in penthouse te Groot Bijgaarden

oranje pointer brody

Residentie Papillon, is gelegen in de gekende Brusselstraat te Groot-Bijgaarden. De penthouse bevindt zich vlakbij het centrum. Hoofdwegen en openbaar vervoer zijn tevens in de nabijheid, zodat een goede mobiliteit verzekerd wordt.

De ring, dewelke u direct leidt naar de E40, E19, … is kortbij gelegen.

Ik wens graag meer informatie

De ideale investering

De ideale ligging, de hoogwaardige afwerking en goede demografische factoren maken dat deze parkappartementen gegeerd zijn door investeerders.

3,80%RENDEMENT

Ontdek alles over het huurrendement, de meerwaarde van de appartementen op termijn en fiscale optimalisaties.

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Projectbegeleider Papillon

03 663 88 07

vastgoed-verkoper