nieuwbouw appartement groot bijgaarden

Comfortabel wonen
met een mooi uitzicht.

Vanaf € 349.000

Groot Bijgaarden

Zonnige penthouse met groot terras

Deze penthouse biedt u de ruimte die u wenst of nodig hebt op maat van uw persoonlijke behoeften, uw specifieke comfortwensen. In de appartementen wordt een moderne keukeninrichting voorzien. De ruime, lichte keukens worden volledig ingericht naar hedendaags comfort. Er wordt gebruikt gemaakt van kwaliteitsmateriaal met veel oog voor design. Het standaard gamma dat zal worden voorgesteld biedt keuze uit verschillende kleuren voor het werkblad en voor de kasten. Aanpassingen in de opstelling en de afwerking op wens van de koper zijn mogelijk, bij tijdige beslissing.

Mooie badkamer

De appartementen en woningen worden uitgerust met een volledig ingerichte badkamer. De sfeer van je nieuwe badkamer bepalen is een belangrijk gegeven. Er wordt standaard een eigentijds ontwerp voorzien voor de badkamer. Je laten adviseren kan door de aanwezige vakmensen, die goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en toepassingen. Elk detail krijgt de aandacht die het verdient.

Stel je penthouse zelf samen

  • 2 slaapkamers
  • Oppervlakte van 137m2
  • Vrij te kiezen keuken
  • Zuidgericht terras
  • Berging en parkeerplaatsen
penthouse groot bijgaarden te koop
groot bijgaarden te koop penthouse
Laatste
Penthouse

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 03 663 88 07.

Parking en bergingen

Binnen het woonproject is een ondergrondse parking voorzien met 3 parkeerboxen en 9 staanplaatsen. Via een autolift kan u deze parking in- en uitrijden. Een personenlift brengt u tot de bovengelegen appartementen. De parking wordt uitgerust met een automatisch toegangspoort. Ook individuele bergingen kunnen apart aangekocht worden.Enorm terras

De privatieve penthouse in dit project beschikt over een enorm zonneterras van 47 m² met een ver uitzicht.

Nog vragen? Contacteer mij

Karla Mann

Klantenbegeleider Papillon

03 663 88 07

vastgoed-verkoper